Λίγα Λόγια για εμας

Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν αν το θέλουν, αυτό είναι δεδομένο. Η επιτυχία όμως ενός εστιατορίου δεν βασίζεται μόνο στις γευστικές συνταγές και την καλή τεχνική και στο Chef Syndicate το γνωρίζουμε καλά. Η ομάδα μας απαρτίζεται από Chef και Στελέχη του κλάδου με πάθος για την μαγειρική και την επαγγελματική εστίαση. Φτιάχνουμε συνταγές, δοκιμάζουμε νέες τεχνικές και ψάχνουμε τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ερασιτέχνη μάγειρα. Γιατί για εμάς το καλό φαγητό είναι πάθος.

Στο Chef Sydicate, δεν θέλουμε να είμαστε τίποτε λιγότερο από έναν χώρο αναφοράς. Όλοι, επαγγελματίες, ερασιτέχνες ή απλά νοικοκυρές που θέλουν να βρουν νέες συνταγές είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να έχουν πάθος να πάνε την τέχνη αυτή ένα βήμα παραπέρα. Όραμά μας δεν είναι απλά να δημιουργήσουμε ένα ακόμα blog με συνταγές αλλά να πούμε την μαγειρική ιστορία μας.

Για τον λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει τρία διαφορετικά τμήματα αυτή την Ιστοσελίδα.

  1. Στο “FoodWiki” ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να πάρει πληροφορίες σχετικά με τα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική με την ευρεία έννοια. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που μαγειρεύει να γνωρίζει τι είναι αυτό που χρησιμοποιεί για να μπορέσει να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο θα το χρησιμοποιήσει.
  2. Στις “Συνταγές”, όπως λέει και η λέξη, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα από συνταγές και τεχνικές. Όλες οι συνταγές που περιλαμβάνονται σε αυτό το τμήμα είναι δοκιμασμένες και επιτυχημένες και θεωρούμε πως ακολουθώντας τις, μπορείτε να καταπλήξετε τους πάντες.
  3. Στο τελευταίο τμήμα, στα “tips”, θα βρείτε διάφορα άρθρα που αφορούν κυρίως διοικητικά θέματα επαγγελματικών εστιατορίων. Ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να διευρύνει τους ορίζοντές του και να ενημερωθεί για θέματα στρατηγικής, διοίκησης και οργάνωσης.