Restaurant Operations

Ισχυρή Ηγεσία - Θεμελιώδεις Ικανότητες

Οι άψογες και περίτεχνες τεχνικές, η επάρκεια κεφαλαίων ή η δημιουργικότητα δεν επαρκούν από μόνες τους για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Η κερδοφορία και η ομαλή λειτουργία προϋποθέτει βαθιά γνώση των λειτουργιών και διοίκησης. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό το οποίο θα σας καθοδηγήσει στην δύσκολη αλλά και συναρπαστική ζωή του εστιατορίου σας.

Προσύμφωνο Συνεργασίας
Σύστημα διαχείρισης FIFO
Μέθοδοι αποτίμησης Α υλών
Μενού
Εισοδηματική ελαστικότητα των υπηρεσιών ενός εστιατορίου
Gastronorm – Πιάσε ένα γαστρονόμο να φτιάξουμε μουσακά
10 Πρακτικοί τρόποι για να μειώσουμε το κόστος υλικών
Κόστος Υλικών Εστιατορίου vol 1 – Πόσο πρέπει να είναι και πως μειώνω το κόστος αυτό.
Αρχές Κοστολόγησης Εστιατορίων 1 – Είδη κόστους και βασική σχέση πωλήσεων