Restaurant Operations
Ισχυρή Ηγεσία - Θεμελιώδεις Ικανότητες
Οι άψογες και περίτεχνες τεχνικές, η επάρκεια κεφαλαίων ή η δημιουργικότητα δεν επαρκούν από μόνες τους για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Η κερδοφορία και η ομαλή λειτουργία προϋποθέτει βαθιά γνώση των λειτουργιών και διοίκησης. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό το οποίο θα σας καθοδηγήσει στην δύσκολη αλλά και συναρπαστική ζωή του εστιατορίου σας.
Section Title
Περίοδος προσλήψεων και εύρεσης προσωπικού η αρχή κάθε χρόνου και όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα σεζόν, ακόμα και αν το εστιατόριο τους δουλεύει όλο τον χρόνο. Παρά όμως το γεγονός της...
Όσοι έχουν δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνουν όλα αυτά τα χρώματα στις διάφορες επιφάνειες κοπής και για ποιο λόγο υπάρχουν. Πολλοί όμως, ειδικά όσοι ξεκινούν τώρα να...
Πως μπορούμε να οργανώσουμε την ποιότητα και το κόστος ενός εστιατορίου με λίγα απλά βήματα...
Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως ένα εστιατόριο έχει έσοδα για να καλύψει τις ανάγκες του άρα τι είναι και πως μπορούμε να ελέγξουμε τις πωλήσεις...
Την έκφραση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" είμαστε σίγουροι ότι την έχετε ακούσει και την ακούτε αρκετά συχνά. Την ασπάζονται και την ευαγγελίζονται το 99,9% των επιχειρήσεων απανταχού της οικουμένης...
Τα Όχι σε μια αγγελία εργασίας | Tips και συμβουλές με παραδείγματα (προς αποφυγή) για το πως και τι θα γράψετε σε μια αγγελία...
Για να μην νιώθεται ότι λίγο πριν ξεκινήσει η δουλειά, σας αφήνουν μόνο σας...
Τι είναι, πως το κάνουμε και ποια τα οφέλη να διαχειριζόμαστε τις πρώτες ύλες με αυτό το σύστημα σε ένα εστιατόριο...
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε ένα εστιατόριο, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μεγάλο εστιατόριο ή κουζίνα με πολύ προσωπικό, είναι η σωστή διαχείριση των πρώτων υλών. Θέλουμε...