Restaurant Operations

Ισχυρή Ηγεσία - Θεμελιώδεις Ικανότητες

Οι άψογες και περίτεχνες τεχνικές, η επάρκεια κεφαλαίων ή η δημιουργικότητα δεν επαρκούν από μόνες τους για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Η κερδοφορία και η ομαλή λειτουργία προϋποθέτει βαθιά γνώση των λειτουργιών και διοίκησης. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό το οποίο θα σας καθοδηγήσει στην δύσκολη αλλά και συναρπαστική ζωή του εστιατορίου σας.

Επιφάνειες κοπής και χρωματικοί κώδικες
Όσοι έχουν δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνουν όλα αυτά τα χρώματα στις διάφορες επιφάνειες κοπής και
Τι είναι η πρότυπη συνταγή
Πως μπορούμε να οργανώσουμε την ποιότητα και το κόστος ενός εστιατορίου με λίγα απλά βήματα
Πωλήσεις Εστιατορίου
Είναι πολύ σημαντικό να δούμε πως ένα εστιατόριο έχει έσοδα για να καλύψει τις ανάγκες του άρα τι είναι και
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο
Την έκφραση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" είμαστε σίγουροι ότι την έχετε ακούσει και την ακούτε αρκετά συχνά. Την ασπάζονται
τα όχι σε μια αγγελια εργασίας
Τα Όχι σε μια αγγελία εργασίας | Tips και συμβουλές με παραδείγματα (προς αποφυγή) για το πως και τι θα
Προσύμφωνο Συνεργασίας
Για να μην νιώθεται ότι λίγο πριν ξεκινήσει η δουλειά, σας αφήνουν μόνο σας
Σύστημα διαχείρισης FIFO
Τι είναι, πως το κάνουμε και ποια τα οφέλη να διαχειριζόμαστε τις πρώτες ύλες με αυτό το σύστημα σε ένα
Μέθοδοι αποτίμησης Α υλών
Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε ένα εστιατόριο, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μεγάλο εστιατόριο ή κουζίνα με
μενού
Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε όμως για στρατηγικό σχεδιασμό και menu engineering, θα πρέπει να κατέχουμε τι είναι τελικά αυτό το
Οποιοδήποτε εστιατόριο, μπαρ ή και ξενοδοχείο επηρεάζεται άμεσα από το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται. Ιδιαίτερα δε, την τελευταία δεκαπενταετία
Gastronorm
Ξεκινώντας την καριέρα μας σε μια επαγγελματική κουζίνα, ερχόμαστε σε επαφή με τα διάφορα σκεύη και εργαλεία καθώς και στην
10 Πρακτικοί τρόποι για να μειώσουμε το κόστος υλικών
Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε τι είναι το κόστος των υλικών, σε ποια επίπεδα θα πρέπει να κυμαίνεται προκειμένου να έχουμε