Restaurant Operations

Ισχυρή Ηγεσία - Θεμελιώδεις Ικανότητες

Οι άψογες και περίτεχνες τεχνικές, η επάρκεια κεφαλαίων ή η δημιουργικότητα δεν επαρκούν από μόνες τους για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Η κερδοφορία και η ομαλή λειτουργία προϋποθέτει βαθιά γνώση των λειτουργιών και διοίκησης. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό το οποίο θα σας καθοδηγήσει στην δύσκολη αλλά και συναρπαστική ζωή του εστιατορίου σας.

Section Title

RestVir19 – Πως υποστηρίζουμε το προσωπικό του εστιατορίου μας

Τα δεδομένα αναφορικά με τον αντίκτυπο της πανδημίας του Covid-19 στην υγεία μας μόλις που έχουν αρχίσει να μας δίνουν μια μικρή εικόνα.  Είναι όμως πολύ δύσκολο να μετρήσουμε με ακρίβεια τον...

Γιατί επιλέγει ένας πελάτης ένα εστιατόριο

Η επιλογή ενός πελάτη να επισκεφτεί ένα οποιοδήποτε εστιατόριο περνάει πάντα από την ίδια διαδικασία. Μελετώντας τα διάφορα μοντέλα συμπεριφοράς τα οποία επιδεικνύουν οι καταναλωτές, καταλήγουμε στο...

Ποιοτικά πρότυπα

Ένας από τους βασικούς λόγους που μικρά εστιατόρια αποτυγχάνουν στα πρώτα τρία έτη λειτουργίας τους, είναι λάθη και παραλείψεις στην διαδικασία προμήθειας τροφίμων και γενικότερα πρώτων και βοηθητικών...

Στελέχωση κουζίνας – Η μπριγκάντα στην σύγχρονη εποχή

Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...

Πως υπολογίζουμε τον αριθμό σκευών του εστιατορίου μας

Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...

Στρατηγική διάσωσης

Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...

Πρακτικές πρόληψης επιμόλυνσης

             Με την εξάπλωση του ιού Covid-19 το 2020 και το γενικό lockdown ειδικά σε χώρους εστίασης και φιλοξενίας, η ανάγκη για...

Στελέχωση Κουζίνας – Μπριγκάντα κατά Escoffier

Οι διάφορες σχολές και κολέγια που διδάσκουν νέους εν δυνάμει μαγείρους την ιεραρχία και τις διαφορετικές αρμοδιότητες τις οποίες έχει ο κάθε ένας από αυτούς. Σε προηγούμενο άρθρο μάλιστα έχουμε...

Στρατηγική Χ.Υ.Χ. – Πως δημιουργούμε συνεργάτες

Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...