Restaurant Operations

Ισχυρή Ηγεσία - Θεμελιώδεις Ικανότητες

Οι άψογες και περίτεχνες τεχνικές, η επάρκεια κεφαλαίων ή η δημιουργικότητα δεν επαρκούν από μόνες τους για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Η κερδοφορία και η ομαλή λειτουργία προϋποθέτει βαθιά γνώση των λειτουργιών και διοίκησης. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό το οποίο θα σας καθοδηγήσει στην δύσκολη αλλά και συναρπαστική ζωή του εστιατορίου σας.

Section Title

10 + 1 Συμβουλές που πρέπει να ξέρεις για να βρεις προσωπικό

Είναι περίοδος όπου όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα εποχιακά εστιατόρια σιγά – σιγά προετοιμάζονται για την νέα σεζόν. Η εύρεση του κατάλληλου προσωπικού όμως είναι μια διαδικασία επίπονη...

Στρατηγική Χ.Υ.Χ – Χτίζοντας την αφοσίωση του υπαλλήλου

Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...

Ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν θα εμφανιστεί!!!!!

Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...

How to completely FuckUp your customer reviews vol 1

Ποιος είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος σε ένα εστιατόριο; Μήπως ο εστιάτορας; Ο chef; Ο σερβιτόρος; Ίσως ο προμηθευτής μας; Αν για κάποιο λόγο επιλέξατε κάποιο από τα παραπάνω τότε ίσως θα πρέπει να...

Στελεχώνοντας μια κουζίνα – Οργανόγραμμα

Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο για τον προγραμματισμό των αναγκών της κουζίνας μας σε προσωπικό, κύριο εργαλείο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι το οργανόγραμμα. Στο υποθετικό σενάριο της...

Στελεχώνοντας μια κουζίνα – Προγραμματισμός

Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο,  οι εργασίες που εκτελούνται σε μια κουζίνα ποικίλουν ανάλογα το ύφος και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή. Από τις κύριες εργασίες που πρέπει να είναι σε...

Στελεχώνοντας μια κουζίνα – 101

Γράφοντας για την στελέχωση μιας κουζίνας, παρατήρησα πως δεν υπάρχει ένα μαγικό ραβδάκι ή μια συγκεκριμένη φόρμουλα για το ακριβός πόσα άτομα θα πρέπει να στελεχώσουν μια κουζίνα. Αυτό εξαρτάται από...