Restaurant Operations
Ισχυρή Ηγεσία - Θεμελιώδεις Ικανότητες
Οι άψογες και περίτεχνες τεχνικές, η επάρκεια κεφαλαίων ή η δημιουργικότητα δεν επαρκούν από μόνες τους για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Η κερδοφορία και η ομαλή λειτουργία προϋποθέτει βαθιά γνώση των λειτουργιών και διοίκησης. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και υλικό το οποίο θα σας καθοδηγήσει στην δύσκολη αλλά και συναρπαστική ζωή του εστιατορίου σας.
Section Title
Είναι περίοδος όπου όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα εποχιακά εστιατόρια σιγά – σιγά προετοιμάζονται για την νέα σεζόν. Η εύρεση του κατάλληλου προσωπικού όμως είναι μια διαδικασία επίπονη...
Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...
Το περιεχόμενο αυτό είναι ορατό σε εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ ακολουθώντας το link "Sign In" στο μενού, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας...
Ποιος είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος σε ένα εστιατόριο; Μήπως ο εστιάτορας; Ο chef; Ο σερβιτόρος; Ίσως ο προμηθευτής μας; Αν για κάποιο λόγο επιλέξατε κάποιο από τα παραπάνω τότε ίσως θα πρέπει να...
Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο για τον προγραμματισμό των αναγκών της κουζίνας μας σε προσωπικό, κύριο εργαλείο το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι το οργανόγραμμα. Στο υποθετικό σενάριο της...
Όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, οι εργασίες που εκτελούνται σε μια κουζίνα ποικίλουν ανάλογα το ύφος και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή. Από τις κύριες εργασίες που πρέπει να είναι σε...
Γράφοντας για την στελέχωση μιας κουζίνας, παρατήρησα πως δεν υπάρχει ένα μαγικό ραβδάκι ή μια συγκεκριμένη φόρμουλα για το ακριβός πόσα άτομα θα πρέπει να στελεχώσουν μια κουζίνα. Αυτό εξαρτάται από...