Χριστουγεννιάτικες συνταγές

Αλμυρές και γλυκές σπιτικές συνταγές για να κάνετε πιο όμορφα τις γιορτές στο σπίτι σας.

Οι φετινές γιορτές ίσως να μην είναι όπως τις έχουμε συνηθίσει. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων, στο σπίτι με την οικογένειά μας. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από ένα σπίτι το οποίο μοσχοβολάει από όμορφα χριστουγεννιάτικα αρώματα.


Ορεκτικά και σνακ

Σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οι νοικοκυρές συνηθίζουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους κάτι για να ανοίξει η όρεξή τους και να τους προετοιμάσει για το γιορτινό δείπνο.

Τάρτα με άρωμα Κρήτης
Ένα ορεκτικό με παραδοσιακά Κρητικά υλικά το οποίο μας θυμίζει τα Χριστούγεννα στο χωριό. Τα αρωματικά βότανα με τα οποία

Γλυκές Συνταγές

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς γλυκό είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο χωρίς δώρα. Γι’ αυτό σας δίνουμε υπέροχες συνταγές για να κάνετε τις γιορτές σας πιο γλυκές και αξέχαστες.

kourampiedes
Έρχονται Χριστούγεννα….. τα σπίτια βάζουν τα γιορτινά τους στολίδια, τα παιδιά ανασύρουν τα τρίγωνα τους για τα κάλαντα και επικρατεί

Μυρτάκης Δ. Μιχάλης

Γεννήθηκα το 1980 στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοιτώντας το 1997 από το λύκειο, έγινα δεκτός στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων από όπου και αποφοίτησα από το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης. Στην συνέχεια απέκτησα το BCs μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.